E-hulp: hoe werkt het?

Verschillende vormen

De E in E-hulp staat voor Elektronische hulp. We gebruiken hiervoor met name een e-healthplatform met een beveiligde werkomgeving.

De E-hulppakketten zijn:

Privacy is belangrijk

Als hulpvrager is het belangrijk dat je alles wat je wilt zeggen ook kunt opschrijven. Zonder dat anderen dan jij en ik toegang hebben tot jouw profiel. Daarnaast is het prettig om tijdens of na het hulpverleningstraject de informatie-uitwisseling tussen ons nog eens na te lezen. Vandaar dat Sensus Meus werkt met de werkomgeving van Minddistrict.

Hoe ga je van start?

Door het invullen van dit online intakeformulier zal de E-therapeut een advies geven welk traject het beste bij je past. In het intakeformulier wordt een aantal vragen gesteld, waaronder je hulpvraag. Mochten wij tot een E-hulptraject overgaan, dan kun je via de webshop het desbetreffende pakket aanschaffen. Nadat je het pakket hebt aangeschaft, zal de E-therapeut een profiel aanmaken op Minddistrict.nl en zal je daar via je e-mailadres over worden geïnformeerd.

Mocht jouw e-hulptraject verlopen via een huisartsenpraktijk die contract heeft met Sensus Meus dan heb je de webshop niet nodig en zal de intake plaatsvinden tijdens een face-to-face consult binnen de huisartsenpraktijk met de POH-GGZ.

Lees verder →