Laura Schoemaker - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Even voorstellen

Sensus Meus is de naam van mijn praktijk welke  ik, Laura Schoemaker, in 2012 ben gestart. Als lifecoach & therapeut help ik je graag om je echte ik ,of je authenticiteit, te hervinden. Door het gesprek met je aan te gaan en technieken toe te passen waarvan ik denk dat die passen bij jou. Ik maak tijdens coachen en behandelen gebruik van mijn theoretische kennis en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast zet ik ook mijn ontwikkelde intuïtie in. Want het gaat tenslotte om het juiste gevoel; je Sensus Meus....”

SPH, Lifecoaching & POH-GGZ
Als ik praat met mensen om hun leven weer op de rit te krijgen of ze te helpen meer uit het leven te halen dan ze nu doen, maak ik gebruik van verschillende technieken. Hierbij draait het altijd om een praktische aanpak die past bij de persoon die tegenover mij zit. De methodes die ik gebruik, zijn afkomstig uit verschillende opleidingen. Zo studeerde ik in 2004 af aan de HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening. In 2010 tot heden zijn daar nog  meerdere diploma`s/certificaten bij gekomen:

  • Lifecoach voor professionals Post-HBO aan  Atma Instituut.
  • Praktijkondersteuner-GGZ Post-HBO aan de CHE.
  • Cognitief gedragstherapeutisch werker
  • EMDR Practitioner i.o.

Uiteraard blijf ik mijn deskundigheid bevorderen, onder andere door verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Voordat ik met mijn eigen praktijk Sensus Meus begon, heb ik een aantal jaren gewerkt in de verslavingszorg.