Laura Schoemaker - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Ik de lifecoach

Sensus Meus is de naam van mijn praktijk welke ik, Laura Schoemaker, in 2012 ben gestart. Als lifecoach & therapeut help ik je graag om je echte ik, of je authenticiteit, te hervinden. Door het gesprek met je aan te gaan en technieken toe te passen waarvan ik denk dat die passen bij jou. Ik maak tijdens coachen en behandelen gebruik van mijn theoretische kennis en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast zet ik ook mijn ontwikkelde intuïtie in.

 

Opleidingen

Als ik als lifecoach praat met mensen om hun leven weer op de rit te krijgen of ze te helpen meer uit het leven te halen dan ze nu doen, maak ik gebruik van verschillende technieken. Hierbij draait het altijd om een praktische aanpak die past bij de persoon die tegenover mij zit. De methodes die ik gebruik, zijn afkomstig uit onder andere de volgende opleidingen:

  • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening SPH
  • Lifecoach voor professionals Post-HBO aan Atma Instituut
  • Praktijkondersteuner-GGZ Post-HBO aan de CHE
  • Cognitief gedragstherapeutisch werker
  • EMDR Master-Practitioner

Uiteraard blijf ik mijzelf ontwikkelen, onder andere door verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Voordat ik met mijn eigen praktijk Sensus Meus begon, heb ik een aantal jaren gewerkt in de verslavingszorg.

 

Praktijk

Ik heb twee prettige praktijkruimten in zowel Brummen als Arnhem.