Lifecoaching en therapie

Lifecoaching & therapie van Sensus Meus is gericht  op het geven van inzichten, bewustwording én praktische toepasbaarheid. Denk daarbij onder meer aan inzichten omtrent stressklachten, overspannenheid, burn-out, angsten en vragen rondom het vergroten van je zelfvertrouwen en loopbaan vragen. Na het verkrijgen van  inzichten over jouw klachten/hulpvraag (de therapeutische kant) coach ik je vervolgens, zodat jij in je dagelijkse leven zelf (andere) keuzes kunt gaan maken en veranderingen kunt aanbrengen. Ik werk op een gelijkwaardige manier samen aan jouw doel. Dit doe ik op zowel therapeutisch als coachende wijze, vandaar dat je ook de afwisseling therapeut en lifecoach zal tegenkomen op de website.

Bij Sensus Meus kun je onder andere terecht voor:

Iedereen heeft zijn eigen kracht

Sensus Meus, staat voor mijn gevoel - mijn besef, dit is belangrijk tijdens het hulpverleningstraject. Sensus Meus is er dan ook voor jong & oud, man & vrouw, werkend & niet-werkend. Dus gewoon voor iedereen!

Spreekt mijn manier van werken je aan? Lees dan hier meer informatie over de verscheidenheid aan klachten en hulpvragen waarvoor je bij Sensus Meus terecht kan.