Lifecoaching

Bij lifecoaching ligt de focus op je toekomst en je persoonlijke ontwikkeling. Sensus Meus helpt je om doelen te bereiken, obstakels te overwinnen, dilemma's op te lossen en veranderingen in je leven aan te brengen, zowel privé als zakelijk. Lifecoaching is geschikt voor mensen die willen investeren in zichzelf en uitkijken naar een leven met meer voldoening, privé- en werkbalans en energie. Sensus Meus biedt twee soorten lifecoaching:

Ja, ik wil meer informatie

Persoonlijk leiderschap coaching

Persoonlijke ontwikkeling om je bewust te worden van wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kan, wat je denkt, doet en / of laat en jij je bewust bent van je gevoel, dan kom je meer en meer in je kracht en kan jij jouw leven authentiek leiden. Jij leidt dan jouw dagelijkse leven zoals jij wilt, zowel privé als zakelijk. Meer informatie over persoonlijk leiderschap coaching.

 

Stress en burn-out coaching

Hierbij draait het om de balans in je leven te (her)vinden. Je krijgt inzicht over wat bij jou leidt tot stress en burn-out klachten en hoe je meer ontspanning en energie kan gaan ervaren. Meer informatie over stress en burn-out coaching.

 

Interessant voor werkgevers

Bovengenoemde coaching heeft een positieve impact op verschillende dimensies in het leven, zowel privé als zakelijk. Daarom zijn de coaching trajecten van Sensus Meus ook interessant voor werkgevers. Stress en burn-out klachten bij werknemers komen veel voor en zijn in organisaties een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim. Vaak zijn de stressklachten het gevolg van onvoldoende persoonlijk leiderschap nemen over het eigen leven, zowel op privé als zakelijk vlak. Wanneer een medewerker wordt gecoacht op het gebied van persoonlijk leiderschap, heeft dit ook voor u als werkgever positieve gevolgen.

 

Tijdens een coachtraject bij Sensus Meus wordt uw medewerker zich bewust van de onderliggende redenen van zijn klachten en krijgt hij / zij inzichten & handvatten hoe hij op een authentieke wijze zijn leven vorm kan geven. Het gevolg van persoonlijk leiderschap nemen is dat uw werknemer zijn authentieke leven leidt waarin hij zowel privé als zakelijk zelfvertrouwen & balans ervaart!

 

Voordelen voor uw organisatie

Voor uw organisatie betekent dat uw medewerker na het traject binnen het bedrijf een grotere toegevoegde waarde kan leveren, omdat:

  • Een medewerker zich bewust(er) is van de eigen grenzen en deze kan bewaken.
  • Een medewerker weer meer energie ervaart om zijn functie beter uit te kunnen oefenen.
  • De communicatie tussen uw medewerkers onderling verbetert.
  • De kans op ziekteverzuim door bijvoorbeeld overbelasting in de (nabije) toekomst kan gereduceerd worden en daarmee worden kosten bespaard.