Online coaching en therapie

Waarschijnlijk herken je het wel: je hebt een druk leven met je werk en alle dagelijkse beslommeringen zoals gezin, huishouden en sport. Ondanks al je bezigheden vind je het toch belangrijk om over van alles op de hoogte te blijven. Gelukkig gaat dit steeds gemakkelijker met de mogelijkheden die internet ons biedt. Zo stel je (werk)vragen via e-mail, bekijk je online een programma, check je nieuws van over de hele wereld via nieuwssites en houd je je contacten bij via sociale media.

 

Dus als dit allemaal al kan en je deze manier van consumeren en communiceren prettig vindt, waarom dan ook geen hulpverlening via de digitale snelweg? Bij Sensus Meus behoort het tot de mogelijkheden!

 

Praktische voordelen van online coaching en therapie

  • Je kunt het doen vanuit huis.
  • Er is geen letterlijke afstand meer die je tegenhoudt om bij mij een traject aan te gaan.
  • Je kan vanuit je eigen veilige omgeving aan de slag.
  • Je hebt geen reistijd. Je wordt gecoacht vanachter jouw pc, tablet of via je telefoon.
  • Als kinderen zich toch ruim 1,5 uur kunnen vermaken, tijdens jouw online sessie, heb je geen oppas nodig.
  • Veilig in het kader van corona.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Ik stuur je vlak voor onze afspraak een link via e-mail, sms of WhatsApp.
  • Klik op de link en geef het programma Jitsi Meet toegang tot je camera en microfoon.
  • Via Jitsi Meet kunnen we dan veilig met elkaar videobellen.

 

Ervaring online coaching en therapie

Online lifecoaching en therapie behoorde ook ruim voor het corona tijdperk al tot één van de mogelijkheden in mijn praktijk. Maar in de afgelopen maanden heb ik mijn cliënten steeds meer online begeleid en ben ik er achter gekomen dat elke tool die ik in mijn praktijk face to face al inzette, ook prima online in te zetten is! Denk daarbij aan bijvoorbeeld systemische opstellingen werk en EMDR-therapie, deze interventies zijn online dan ook al veel toegepast in mijn praktijk. Ik krijg energie van online therapie en coaching geven! Voor mij blijft online  therapie en coaching dan ook een heel belangrijke en prettige vorm om voort te zetten in mijn praktijk. Naast individuele sessies, bied ik ook online trainingen en workshops aan.

 

Toch liever een face to face gesprek in mijn praktijk of een combinatie hiervan?

Kom je toch liever naar mijn praktijk in Brummen of Arnhem of wil je face to face gesprekken combineren met online videobellen? Dat is uiteraard mogelijk.