Online hulp bij een dip of gevoelens van somberheid

Gedachten hebben we de hele dag door, maar wanneer je mentaal niet lekker in je vel zit blijkt dit vaak te maken te hebben met negatieve gedachten. Negatieve gedachten hebben invloed op je gevoelens en je gedrag. Negatieve gedachten worden ook wel niet-helpende gedachten genoemd. De klachten die hierbij herkenbaar zijn, zijn onder andere: dat je je somber of angstig voelt zonder aanwijsbare reden, je hebt het idee dat je dingen niet kan en gaat ze daardoor uit de weg.

 

Herken je dit en wil je hier vanaf? Dat kan!

Vanuit je eigen veilige omgeving kan je met dit pakket en aanvullende begeleiding (op afstand) aan de slag om inzicht te krijgen en je gedrag te veranderen! Op die manier zorg jij dat je de balans in je leven terug krijgt!

Tijdens deze sessies krijg je informatie over hoe gedachten invloed hebben op je psychische welzijn, zijn er filmpjes die je kunt bekijken, lees je ervaringen van anderen én worden er opdrachten gegeven om met je probleem aan de slag te gaan. Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van de therapeut van Sensus Meus.

 

Hoe ziet het traject eruit?

Online hulp bij een dip bestaat uit 8 sessies:

  • Intake/ Kennismaking en uitleg van de therapeut
  • Start module: gedachte schema
  • Meer oefenen met gedachteschema
  • Voorbereiding op gedragsexperiment
  • Herhaling van gedachteschema en gedragsexperiment
  • Terugblik
  • Terugvalpreventieplan
  • Follow-up contact met de therapeut na 3 maanden, om te zien hoe het gaat en waar je staat.

Soms kan het van meerwaarde zijn om het traject aan te vullen met een (deel van een) ander pakket. Dit kan dan nét het verschil maken om jou nog bewuster te maken of iets extra’s aan te leren om de balans je in leven (deels) terug te vinden. Wanneer jij dit zelf wilt kan je dit bespreekbaar maken met de therapeut, ook kan het zijn dat de therapeut dit advies geeft. In beide gevallen zullen we in overleg kijken naar de mogelijkheden en de meerwaarde en zullen ook de aanvullende kosten besproken worden.

 

Geïnteresseerd in online hulp bij een dip van Sensus Meus?

Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!