Online hulp: voor wie?

Als je psychische hulp wilt maar de stap naar hulp hiervoor is voor jou groot, je ervaart psychische klachten en wilt er wel wat aan doen alleen zijn er ook zoveel andere activiteiten waar je tijd aan wilt besteden óf je vindt het prettiger om informatie, opdrachten en feedback nog eens na te lezen dan kan online hulp van Sensus Meus een uitkomst bieden.

Deze vorm van hulp kan namelijk vanuit huis, op je werk of tijdens een reis. Ben je geëmigreerd en heb je psychische klachten waarvoor je graag hulp wilt van een Nederlands sprekende therapeut/lifecoach óók dan is deze hulpvorm goed mogelijk. Het is namelijk tijd en plaats onafhankelijk!

Herken je een van de onderstaande klachten in de aangeboden online hulptrajecten, dan kan je er meer over lezen door op het desbetreffende traject te klikken. De trajecten:

Bovenstaande trajecten zijn met zorg vormgegeven, aangezien ik het belangrijk vind om hulp op maat te bieden. Uiteraard zijn er naast bovengenoemde trajecten ook nog andere trajecten mogelijk om op maat aan te bieden. Bij Sensus Meus kan je kiezen voor online hulp, face-to-face gesprekken (ook via Skype mogelijk) én een combinatie van beide!

Onderdelen van de hulptrajecten

Naast de vele verschillen zijn er ook een aantal overeenkomsten te vinden bij de online hulptrajecten, namelijk:

  • Een intakegesprek: face-to-face of via Skype met mij
  • Informatie over je klachten
  • Inzicht gevende en praktische opdrachten=> om tot verandering te komen, alleen praten over iets, is vaak niet voldoende!
  • Een evaluatiemoment
  • Skype gesprekken of face-to-face gesprekken is optioneel gebruik van te maken

Ben jij enthousiast over online hulp? Klik dan hier om te weten hoe je van start kan gaan!