Praktische informatie

  • Laura Schoemaker van Sensus Meus is afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en gediplomeerd LifeCoach voor professionals Post-HBO. Tevens is zij gediplomeerd Praktijkondersteuner-GGZ (Post-HBO).
  • Laura Schoemaker is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Via de NFG is ook de Wet Kwaliteit, Klacht en Geschillenzorg (Wkkgz) geregeld. Daarnaast is zij Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg® bij de RBCZ .
  • Er is een kans dat (een deel) van je traject/ sessies op te voeren is als aftrekpost bij je belastingaangifte. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.
  • Win-win situatie. Als jij merkt dat ook je werk te leiden heeft onder je klachten óf wanneer je klachten (deels) ontstaan door werkgerelateerde zaken, vraag dan aan je leidinggevende of HRM of zij een bijdrage willen leveren aan je lifecoach of therapie traject. Vaak is hier wel budget voor! Samen werk je dan aan preventie van ziekte of het zo laag mogelijk houden van het ziekteverzuim!
  • Wil je werkgever investeren in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid en de therapie betalen? Dan gelden andere tarieven. Vraag dan een offerte aan.

 

Praktijkruimte Brummen

Mijn praktijkruimte in Brummen is gevestigd aan:

Mercuriusweg 21
6971 GV Brummen

Het is goed bereikbaar met de auto. Brummen heeft ook een station. Mocht je met de trein naar Brummen reizen, dan kun je worden opgehaald. Dit is een gratis service.

 

Praktijkruimte Arnhem

Sinds mei 2019 beschik ik ook over een praktijkruimte in het centrum van Arnhem:

Vossenstraat 6 (Rozet Centre)
6811 JL Arnhem

Ondanks dat het hartje centrum is, levert parkeren geen reden van stress op. Ik heb daar namelijk de mogelijkheid gecreëerd dat jij daar tijdens de sessies gratis kan parkeren!