Tarieven: lifecoaching & therapie

De tarieven per augustus 2018:

  • Kennismaking/ intake  € 45,00
  • De individuele sessies bedragen 75,00 per uur
  • De duur van een gesprek is 60 tot 90 minuten,
  • 21% BTW afdragen is vanuit mijn dienstverlening in een enkel geval noodzakelijk. Dit zal dan boven op het bovengenoemde uurtarief komen en dit zal vooraf bekend gemaakt worden.
  • Check dit rijtje en extra informatie om te weten te komen of jouw zorgverzekeraar mogelijk (een deel van) de sessies vergoed. De vergoedingen voor 2019 zijn ook bekend, check hier!
  • Indien je geen aanvullende verzekering hebt dan is er een kans dat (een deel) van de sessies op te voeren is bij je inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.
  • Win-win situatie.  Als jij merkt dat ook je werk te leiden heeft onder je klachten óf wanneer je klachten (deels) ontstaan door werkgerelateerde zaken, vraag dan aan je leidinggevende of ga een gesprek met HRM aan of zij een bijdrage willen leveren aan je lifecoach of therapie traject. Vaak is hier wel budget voor! Samen werk je dan aan preventie van ziekte of het zo laag mogelijk houden van het ziekteverzuim!
  • Ook als het gaat om loopbaancoaching, is er vaak een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling via je werkgever.
  • Voor sessies met meerdere personen worden andere tarieven gehanteerd. Deze zijn op te vragen bij Sensus Meus.

 

Tarieven: online hulp

De tarieven van een online hulptraject liggen voor particulieren gemiddeld tussen de €300,00 en € 600,00 per traject, exclusief kosten voor het intakegesprek. Ook aanvullende Skype sessies of face-to-face gesprekken zijn in deze prijs niet inbegrepen. Aangezien elk online hulptraject uit een verschillend aantal sessies bestaat én ik hulp op maat belangrijk vind, zal het uiteindelijke bedrag na het intakegesprek worden vastgesteld en voorgelegd.

Mocht jouw online hulptraject verlopen via een huisartsenpraktijk die een contract heeft met Sensus Meus dan zal de intake plaatsvinden tijdens een face-to-face consult binnen de huisartsenpraktijk met de POH-GGZ.

 

Tarieven: geestelijke gezondheidszorg in de huisartsenpraktijk (POH-GGZ)

Voor jou als cliënt zijn er geen kosten verbonden aan de (online) hulp van de POH-GGZ. Deze kosten worden via de huisartsenpraktijk gedeclareerd bij je zorgverzekering. Geestelijke gezondheidszorg in de huisartsenpraktijk (POH-GGZ) zit in het basispakket, je hoeft hiervoor dus geen eigen bijdrage te betalen. Mocht blijken dat er een verwijzing nodig is, dan is er een kans dat daaraan wel eigen kosten verbonden zitten. Uiteraard is er altijd overleg met jou voordat er verwijzing plaatsvindt.