De doorverwijzer

Ben je een huisarts, arbo-arts, fysiotherapeut of een andere zorgprofessional en ben je voor iemand uit je praktijk op zoek naar coaching of therapie op het psychische of psychosociale vlak.

 

Wel of niet naar Sensus Meus?

Voor lichte tot matige of niet eerder behandelde psychosociale of psychische problematiek op As I en IV zoals paniek, sociale angst, piekeren, nare traumatische ervaringen en rouwverwerking maar ook voor stress en burn-out klachten en onzekerheidsgevoelens is coaching en therapie van Sensus Meus heel geschikt.

Daarnaast kan ik ook hulp bieden aan mensen in bijvoorbeeld een leidinggevende functie, die merken dat ze soms moeite hebben met de balans tussen leiderschap en collegialiteit. Heb je iemand tegenover je zitten die door het intensief zorgen voor een naaste zelf overbelast dreigt te raken? Ook dan kan je bij mij terecht om met deze situatie om te leren gaan. Verder kan Sensus Meus ook coaching en therapie bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkelingsvragen.

Iemand met een ernstige depressie, verslavingsproblematiek of met andere ernstige terugkerende psychosociale of psychische problematiek op As I van de DSM V heeft meer aan een bezoek aan bijvoorbeeld een psychotherapeut. Dit geldt ook voor mensen met problematiek op As II.

 

Met elkaar voor de cliënt

Met elkaar werken om onze gezamenlijke cliënt te helpen is ook een mogelijkheid. Door mijn ervaringen als poh-ggz werk ik veel samen met (huis)artsen, psychiaters en psychologen en andere behandelaars. Ook neem ik uiteraard ervaringen mee vanuit mijn eerdere werk als sociotherapeut, waarin multidisciplinair werken ook een belangrijk onderdeel van de behandeling was. Hierdoor weet ik waar mijn grens ligt en kan ik de cliënt op tijd terugverwijzen naar een andere hulpverlener.

 

Twijfel je? Je kunt altijd contact met mij opnemen via info@sensusmeus.nl