Trainingen en workshops

Naast individuele trajecten bied ik vanuit mijn praktijk ook groepstrainingen, workshops en presentaties aan. Ik ben van mening dat het verkrijgen van informatie, onderlinge herkenning en steun ook kunnen bijdragen aan de positieve verandering van de individuele mens!

Uiteraard zijn alle trainingen, workshops en presentaties gericht op verkrijgen van meer inzichten voor de individuele mens in de groep. Door deze inzichten is het mogelijk om gedragsverandering te bevorderen en zo de mentale en lichamelijke balans in het leven te (her)vinden! De  inhoud kan zeer uiteenlopend zijn. Aangezien ik het van belang vind om theorie en praktijk samen te brengen, zijn de trainingen en presentaties veelal interactief.

 

Actuele aanbod trainingen en workshops

Op dit moment bied ik de onderstaande aan:

Heb je interesse in bovenstaande training of presentatie of heb je een specifieke vraag voor een training of presentatie op maat?  Neem dan  contact met mij op!