Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Een bijzondere mijlpaal:
12,5 jaar geleden opende Praktijk Sensus Meus haar deuren

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als coachend therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Viering dat praktijk Sensus Meus 12,5 jaar geleden haar deuren opende!

Een bijzondere Mijlpaal:
12,5 jaar geleden opende Praktijk Sensus Meus haar deuren!

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als coachend therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Viering dat praktijk Sensus Meus 12,5 jaar geleden haar deuren opende!

12,5 jaar geleden opende Sensus Meus haar deuren

Wat een bijzondere mijlpaal: de deuren van Sensus Meus zijn al 12,5 jaar geopend! De voorbereidingen begonnen in 2011, waaronder het bedenken van de naam voor mijn praktijk: Sensus Meus. Dit staat voor mijn gevoel en mijn besef. Mijn praktijk heb ik opgebouwd met één duidelijke missie: jou helpen om persoonlijk leider van je eigen leven te worden. Dit is niet zomaar een viering van jaren, maar een viering van talloze persoonlijke transformaties en levensverhalen die we samen hebben mogen meemaken

Een Droom die Werkelijkheid Werd

Van kinds af aan is mijn missie al om anderen te helpen. Deze missie groeide uit tot een passie en leidde uiteindelijk tot de oprichting van Sensus Meus. Mijn doel was en is nog altijd helder: mensen zoals jij ondersteunen bij het overwinnen van onzekerheid, trauma, angst, stress, burn-out en paniekklachten. Mijn missie is jou te voorzien van inzichten en tools om zelfverzekerd en authentiek jouw eigen pad te bewandelen.

Persoonlijk Leiderschap: Wat Betekent Dat Voor Jou?

Bij Sensus Meus staat persoonlijk leiderschap centraal. Maar wat betekent dat precies voor jou? Persoonlijk leiderschap gaat over het vinden van de kracht om je eigen keuzes te maken, je eigen dromen na te streven en niet langer te worden geleid door stress, angst of onzekerheid. Het betekent dat jij de regie over jouw leven in handen neemt, jouw eigen doelen stelt en actief werkt aan jouw persoonlijke groei en welzijn.

De Eerste Stap: Het Erkennen van Signalen

Elke reis begint met een eerste stap. Voor velen van jullie was dat het erkennen van signalen zoals piekerproblemen, stress, angst en burn-out. Deze signalen zijn geen teken van zwakte, maar eerder een aansporing tot verandering. Bij Sensus Meus help ik je om deze signalen te begrijpen en er op een constructieve manier mee om te gaan. Ik geloof dat door bewust te worden van deze signalen, jij de eerste stap zet naar herstel en groei.

Waarom de Term ‘Coachend Therapeut’?

Ik heb gekozen voor de term ‘coachend therapeut’ omdat deze het beste beschrijft wat ik doe: ik combineer de inzichten en methoden van zowel life coaching als therapie. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik je op een holistische en effectieve manier kan begeleiden.

In mijn praktijk, Sensus Meus, en binnen de Own Your Life Academy, help ik je om niet langer geleid te worden door je klachten, belemmerende overtuigingen, vaste patronen zoals perfectie en pleasegedrag, en de innerlijke drammer.

De Kracht van Samenwerking

In de afgelopen 12,5 jaar heb ik geleerd dat de kracht van samenwerking enorm is. Elk van jullie brengt een uniek verhaal en unieke uitdagingen met zich mee. Door samen te werken, kunnen we jouw specifieke behoeften en doelen begrijpen en aanpakken. Deze gepersonaliseerde aanpak is wat Sensus Meus onderscheidt en wat het zo succesvol maakt in het helpen van mensen zoals jij om hun eigen leven te leiden.

Een Blik op de Toekomst

Terwijl ik terugkijk op 12,5 jaar van groei en succes, kijk ik ook vol verwachting naar de toekomst. Ik blijf me inzetten om innovatieve en effectieve methoden te ontwikkelen om jou te ondersteunen. Mijn missie blijft onveranderd: jou helpen om jouw eigen leven te leiden, vrij van de belemmeringen van angst, stress en onzekerheid.

Dankwoord

Dit jubileum is niet alleen een viering van de praktijk, maar ook van de bijzondere mensen die ik heb mogen ontmoeten en begeleiden. Dank aan al mijn coachees voor jullie vertrouwen en moed om jullie persoonlijke reis met mij te delen. Jullie verhalen van veerkracht en transformatie zijn de kern van Sensus Meus en de reden waarom ik doe wat ik doe.

Sluit je aan bij de Reis

Ben jij klaar om de leiding over jouw leven te nemen? Bij Sensus Meus sta ik klaar om jou te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijk leiderschap. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen om je eigen leven te leiden, vrij van angst en onzekerheid.

Wie weet hebben wij binnenkort al contact! Volg je mij al op Instagram

Groet Laura