Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Ontdek je kracht

Jij wilt in je kracht kunnen staan tijdens het contact met anderen. Begrijpen welke communicatiestijl bij jou past en hoe je in verbinding kunt komen met anderen, op een manier waar jij je het beste bij voelt. Als coachende therapeut help ik jou tijdens een kort traject van 1 sessie, jezelf beter begrijpen en stuur ik jou in een richting waarop je helemaal jezelf kunt zijn én goed in je vel kunt zitten tijdens het communiceren met mensen om je heen.

in je kracht staan

Ontdek je kracht

Jij wilt in je kracht kunnen staan tijdens het contact met anderen. Begrijpen welke communicatiestijl bij jou past en hoe je in verbinding kunt komen met anderen, op een manier waar jij je het beste bij voelt. Als coachende therapeut help ik jou tijdens een kort traject van 1 intensieve sessie, jezelf beter begrijpen en stuur ik jou in een richting waarop je helemaal jezelf kunt zijn én goed in je vel kunt zitten tijdens het communiceren met mensen om je heen.

in je kracht staan

”Meer inzicht in jezelf voor (meer) plezier in (samen)werken!”

in je kracht staan

Merk jij regelmatig dat je niet kan levelen met bepaalde mensen in je werk of privé omgeving, bijvoorbeeld omdat je merkt dat:

En je merkt dat je hier last van hebt, omdat je spanningen ervaart, je hier regelmatig door piekert, het je energie kost en je onzeker maakt? Dan is deze Ontdek je kracht–sessie écht iets voor jou.

Wat krijg jij:

  • Een 1:1 sessie van 2 tot 2,5 uur 
  • Of online (aan jou de keuze)
  • Meer inzicht over jouw krachten omdat jij jouw gedrag en taal gaat herkennen – een idee hoe jij in contact met de ander in je kracht kan blijven staan!
  • Naslagwerk, om het ook later voor jezelf nog eens rustig door te nemen
  • Én cadeau als extraatje!

Gun jij jezelf dit? Neem dan contact op