Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Contact

Heb je vragen of wil je een intake plannen? Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op via mail of telefoon.

Let op! Ontvang je op werkdagen binnen 48 uur geen reactie van mij, check dan je spambox.

0645286981   |   info@sensusmeus.nl

coachende therapeut

Contact

Heb je vragen of wil je een intake plannen? Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op via mail of telefoon.

Let op! Ontvang je op werkdagen binnen 48 uur geen reactie van mij, check dan je spambox.

0645286981   |   info@sensusmeus.nl

coachende therapeut

”Stap voor stap werken aan de verbinding met jezelf”

Bereikbaarheid

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 10.00 – 18.00 uur.

Locaties

Je kunt kiezen uit onderstaande opties:

 • Brummen; mercuriusweg 21, 6971 GV 
 • Arnhem; vossenstraat 6, 6811 JL
 • Online; via Zoom

Contactformulier

FAQ

Ik start altijd met een (online)intake gesprek om tijdens dat gesprek samen de hulpvraag (verder) te kunnen bespreken en zien of ik de hulp kan bieden die jij zoekt. Naast inhoudelijk kijken of de hulpvraag passend is, vind ik een klik minstens zo belangrijk. Als jij namelijk die klik ervaart met mij, zal jij meer delen en kan ik je beter helpen.  

Een intake kan online en is uiteraard ook live mogelijk.

Jouw investering voor een intake/kennismaking  is €97,50. 

 • EMDR: een kortdurende en krachtige behandelmethode om nare gebeurtenissen / herinneringen in kracht te laten afnemen. 
 • Analyserende stijl: door te luisteren, vragen te stellen en samen te vatten word je aangemoedigd tot zelfonderzoek.
 • Cognitieve Gedragstherapeutische interventies (CGT): het onderzoeken van jouw gedachten en welke wijze deze invloed hebben op je gevoelsleven en gedrag (en vice versa). 
 • Systemische opstellingen, voor zowel zakelijke als privé / familie vragen: bij het coachen met opstellingen, zoomen we als het ware uit op de vraag / het probleem die er bij jou zakelijk of privé speelt. 
 • Intuïtieve belevings spellen: het inslaan van (nog) “onbewandelde” paden, door opdrachten waarbij gebruik gemaakt wordt van onder andere foto’s, dilemmakaarten en inzichtkaarten waarop de jij intuïtief reageert.
 • Biografisch werken: er worden tools ingezet zoals  het opschrijven van je levensverhaal of je loopbaangeschiedenis. 
 • Kernkwaliteiten: door het spelen van een inzicht gevend spel ontdek jij je talenten en kernkwaliteiten. Hierdoor ontstaat meer inzicht in jouw kunnen en mogelijke valkuilen.
 • Lichaamsgerichte coachtechnieken: het inzetten van ontspannings- en andere lichaamsgerichte oefeningen waardoor jij je gevoelens leert herkennen om ze vervolgens toe te laten.
 • Deelpersoonlijkheden: het ontdekken van welke rollen / delen jij van je persoonlijkheid inzet en met welke reden je dat doet.

Om teleurstellingen te voorkomen wil ik aangeven dat ik vanuit de complementaire zorg  hulp biedt en verwijzing van een huisarts geen meerwaarde heeft.

Er is wel een kans, mits er een aanvullende verzekering is, dat je een gedeelte vergoed kan krijgen. Dit zou dan inderdaad om psycho-sociale hulp gaan welke in bepaalde complementaire/alternatieve aanvullende pakketten zit.

 • Check dit rijtje om te weten te komen of jouw zorgverzekeraar mogelijk (een deel van) de sessies vergoed.
 • Win-win situatie. Als jij merkt dat ook je werk te leiden heeft onder je klachten óf wanneer je klachten (deels) ontstaan door werkgerelateerde zaken, vraag dan aan je leidinggevende of HRM of zij een bijdrage willen leveren aan je lifecoach- of therapie traject. Vaak is hier wel budget voor! Samen werk je dan aan preventie van ziekte of het zo laag mogelijk houden van het ziekteverzuim!
 • Ben je ondernemer of werkgever en wil je investeren in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid of die van je werknemer en de therapie betalen? Vraag dan een offerte aan.

Dit is per persoon en per hulpvraag verschillend. Ik vind het dan ook van belang om een traject op maat vorm te geven.  Wel is investeren in jezelf zowel financieel als tijd en ruimte van belang. Want het verkrijgen van inzichten is een eerste stap, maar verandering van je gedachten, gedrag en gevoel  heeft tijd nodig en ook dat is een onderdeel wat in trajecten bij mij de nodige aandacht krijgt!

Ja, ik ben als psycho-sociaal therapeut aangesloten bij de NFG en de RBCZ.

Ja, zoals je op de website pagina over mij hebt kunnen lezen heb ik mijn expertise opgedaan vanuit vooropleidingen, jarenlange werkervaringen en blijf ik mijzelf ontwikkelen om jouw te kunnen helpen!