Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Check in traject

Blijven werken aan je persoonlijke ontwikkelingen

Het Check-in traject is er om na een intensief Persoonlijk Leiderschapstraject of één van de andere trajecten die ik aanbied, een laag-drempelig vervolg te geven. Zoals de naam van het traject al zegt.. je checkt even bij jezelf in en doet dit samen met mij om jouw persoonlijke ontwikkelingen te blijven monitoren.

persoonlijke ontwikkeling

Check in traject

Blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Het Check-in traject is er om na een intensief Persoonlijk Leiderschapstraject of één van de andere trajecten die ik aanbied, een laag-drempelig vervolg te geven. Zoals de naam van het traject al zegt… je checkt even bij jezelf in en doet dit samen met mij om jouw persoonlijke ontwikkeling te blijven monitoren.

persoonlijke ontwikkeling

Gedragsverandering heeft namelijk tijd nodig en zoals je geleerd hebt tijdens je coachingstraject bij mij kijkt een ieder vanuit zijn eigen ‘bril’. Hierdoor kan je soms ook blind zijn voor veranderingen, zowel oud-gedrag die toch weer even opkomen zetten, je in je valkuil stapt als ook positieve ontwikkelingen die vervolg krijgen. Je kan ook spreken van je eigen blindspot. Het Check-in traject gun jij jezelf om samen met mij bewust te blijven van je ontwikkelingen, zowel je valkuilen, belemmerende overtuigingen die toch weer even op poppen als ook bewust zijn en blijven van mooie positieve ontwikkelingen die gaandeweg de tijd nog verder vorm krijgen

Tijdens dit traject houden we samen jouw persoonlijke ontwikkelingen in de gaten. Je zou het ook een soort ‘apk’ kunnen noemen. Het check-In traject wordt op maat vormgegeven en het aantal sessies wordt in overleg bepaald door middel van een offerte.

De momenten kunnen we samen alvast plannen, zodat jij voor jezelf een stok achter de deur hebt of gewoon omdat je het fijn vind. Maar gaandeweg het jaar de sessies plannen naar behoefte hoort ook bij de mogelijkheden. Jij weet inmiddels wel wat bij jou past!

Gun jij jezelf dit om je mooie persoonlijke ontwikkeling bewust te blijven?!