Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Bellen blazen!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Bellen blazen - Doorbreek patronen en groei!

Bellen blazen!

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Bellen blazen - Doorbreek patronen en groei!

Bellen blazen - Doorbreek patronen en Groei!

Stel je voor dat het leven is als het moment waarop je bellen blaast op een zonnige dag in het park. Elke bel die omhoog stijgt, vertegenwoordigt een deel van je wereld, je comfortzone, en je persoonlijke overtuigingen. De bellen zweven om je heen, kleurrijk en uniek, het kunnen positieve bellen zijn maar ook minder positieve. Soms komen ze samen en vormen dan één grote bel, die je belemmert om verder te kijken dan wat vertrouwd is. Deze grote bubbel staat voor jouw persoonlijke belemmerende patroon of overtuiging en kan je beperken in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Doorbreek patronen

Het is verleidelijk om in deze grote bubbel te blijven, want het voelt vertrouwd en veilig. Maar wat als je de mogelijkheid had om deze bubbel door te prikken? Wat zou er gebeuren als je de kracht van zelfontwikkeling en opstellingen zou gebruiken om de barrière te doorbreken die je tegenhoudt?

Wanneer je voorzichtig de grote bubbel doorprikt, begin je te merken dat er een hele wereld buiten wacht. Je ziet nieuwe kansen en mogelijkheden zweven in de lucht, net als de bellen die je hebt geblazen. Het kan een beetje eng zijn om buiten je vertrouwde bubbel te stappen, maar het opent de deur naar groei, zelfontplooiing en persoonlijke transformatie.

De voordelen van in je eigen bubbel blijven zijn duidelijk. Het biedt een gevoel van veiligheid en bekendheid.

Maar denk ook aan de nadelen, zoals:

Onzeker voelen

Angsten ervaren

Stressklachten hebben

❌ Kansen missen

❌ Jezelf hebben beperkt in je persoonlijke groei

❌ Gevoel hebben dat je vastzit

Groei door je eigen bubbel door te prikken

Als jij jezelf betrapt op het gevoel dat je vastzit in een belemmerend patroon of een belemmerende overtuiging, overweeg dan de training: 𝗗𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗼𝗽𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻. Het is als het voorzichtig doorprikken van je eigen bubbel, waardoor je de mogelijkheid krijgt om te groeien en te stralen als nooit tevoren. 

Durf jij de eerste stap te zetten op weg naar een leven buiten je bubbel? De keuze is aan jou.

Wie weet zien wij elkaar binnenkort bij de training: de kracht van systemische opstellingen! Volg je mij al op Instagram

Groet Laura