Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

De Eigen Wijsheid van een Uil!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

De Eigen-Wijsheid van een UIL!

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

De Eigen-Wijsheid van een UIL!

Ik lig in bed en ben van plan om heerlijk te gaan slapen, maar ineens  hoor ik een geluid. Het geluid in de nacht welke mij regelmatig wakker houdt. Een nachtelijke vogel en niet zomaar één, maar een hele eigen wijze. 

Een UIL!

Zo één die zijn eigen moment kiest om zijn weg te gaan, daar te vliegen waar hij op dat moment wil zijn. Uiteraard houdt hij geen enkel moment rekening met zijn omgeving. Dus ook niet met mij en het feit dat ik heerlijk in mijn bed lig en graag wat nachtrust krijg om de volgende dag weer up & running te zijn.

Nee… de uil doet wat hij nodig acht om zijn leven vorm te geven. Dat is nog eens eigen kracht en eigen wijsheid, als je het mij vraagt.  Soms natuurlijk voor een ander …in dit geval voor mij behoorlijk irritant… maar ja ik moet er maar mee dealen.

En dat is wat ik  jou ook gun!

Vanuit eigen wijsheid en eigen kracht hun leven gaan leiden. Soms kan dat voor irritaties zorgen bij de ander. Maar ik kan je verzekeren dat grenzen aangeven en doen wat jij wilt vaak voor een betere (werk) relatie zorgt dan maar meewaaien.  Want wie wordt daar nu wijs van…zij niet en jijzelf al helemaal niet.

Vind je het waard om je eigen leven met eigen wijsheid vorm te geven?
Dan is de Academy OWN YOUR LIFE zeker iets voor jou.

Liever Off-line aan de slag?
Dat kan ook met het Persoonlijk Leiderschapstraject van Sensus Meus.

Volg je mij al op Instagram

Groet Laura