Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Toe aan een nieuw jasje!

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

jezelf iets gunnen

Toe aan een nieuw jasje

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

jezelf iets gunnen

Jezelf een nieuw jasje gunnen

Zo af en toe een nieuwe jas ” aantrekken”, zoals dat bij mij met kleding werkt zo werkt dat voor mij bij meer dingen. Ik houd van vernieuwen, lekker in ontwikkeling blijven. Het geeft mij echt vernieuwde energie. Dat geldt zowel op privé vlak als in mijn werk.En zo ben ik met wat hulp van experts op het gebied van webdesign en beeld afgelopen periode samen bezig geweest meteen “nieuwe jasje”voor mijn bedrijf. In de vorm vaneen vernieuwde website. En dat niet alleen, nee het gaf mij zo’n boost dat er ook een aantal nieuwe producten en diensten door zijn ontstaan! Ik ben benieuwd of jij dat ook herkent. Jezelf wat nieuws gunnen.

Mogelijk gun jij jezelf ook wel eens een keer een nieuw jasje of dat mooie nieuwe meubelstuk of die leuke accessoire. Dat zijn dan praktische, veel al materiële zaken. Zo zou je jezelf ook op persoonlijk vlak wat kunnen gunnen. In de afgelopen jaren als coach & therapeut heb ik coachees mogen begeleiden om aan zichzelf te werken. Zij gunden en gunnen zichzelf hulp om in ontwikkeling te blijven, om zo een nieuwe kijk op bepaalde gebieden in hun leven te krijgen. En regelmatig hoor en hoorde ik tijdens die trajecten dat ze met de wetenschap van nu zichzelf dit al veel eerder hadden ‘moeten’ gunnen. Aangezien ze al een (behoorlijke) periode de nodige stress, angstklachten en onzekerheden ervaren.

Tja, je kan dan terug blijven kijken, wat we vaak ook wel even doen tijdens trajecten, maar we kijken ook wat je in de toekomst van deze nieuwe inzichten mee kan nemen. Wil jij nu graag jezelf blijven ontwikkelen dus ook een vorm van vernieuwen… wees welkom. Je hebt in ieder geval deze stap al gezet als het gaat om jezelf wat nieuws gunnen op het persoonlijk ontwikkelvlak, top!

Kijk rustig eens rond op mijn vernieuwde website. Wie weet hebben wij binnenkort al contact! Volg je mij al op Instagram

Groet Laura