Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Training Vergroot je werkplezier!

Zou jij beter willen leren communiceren op de werkvloer? Zodat jouw boodschap effectief overkomt, op een manier die helemaal bij jou past? En je ook echt gehoord en begrepen wordt? Dan nodig ik jou en je team uit om samen de training Vergroot je werkplezier! te komen volgen. Want hoe mooi is het als je straks samen kunt praten over het gezamenlijke doel dat jullie willen behalen en je elkaars kwaliteiten daarin kunt benutten?

"Zo'n vrouw ben jij toch niet?!"

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als coachende therapeut. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Zo'n vrouw ben jj toch niet?!

"Zo'n vrouw ben jij toch niet?!"

Twee jaar geleden waren wij op ons erf aan het klussen.  Dit deden wij samen met een paar sterke, gezellig mannen die ons de nodige extra power konden geven.

Wij vinden het wel lekker als er tijdens het klussen een lekker deuntje muziek aanstaat… en dan niet van dat benauwde, maar met een lekker volume en heerlijke beat eronder. Dus ook tijdens deze klus zette ik de  muziek aan en klonk er een lekker techno house nummer uit de jaren 90 door de speaker!

De opmerking die ik toen van een van de mannen kreeg vergeet ik nooit meer!

“Jij zo’n nette dame, dit soort muziek…dat had ik echt niet verwacht!”

Grappig hé… hoe iemand een invulling doet over je muziek keuze vanwege een bepaald uiterlijk en gedrag.

Dit invullen gebeurt ook heel vaak door mijn coachees en helaas heeft dit dan geen positief effect op hun zelfvertrouwen. Invullingen worden vaak gedaan vanuit onzekerheid een vorm van jezelf indekken. Maar helaas moet ik je dan teleurstellen…op deze manier ‘voorbereid zijn op werkt 9 van de 10 keer averechts.
Je wordt er alleen maar meer onzeker van!

Wil je nu af van die invullende gedachten die we ook wel belemmerende overtuigingen noemen….

Neem dan eens contact op om hier samen korte metten mee te maken!

Kijk rustig eens rond op mijn website. Wie weet hebben wij binnenkort al contact! 

Vind je het leuk om regelmatig leuke nieuwtjes, tips & podcasts te ontvangen? Meld je dan hier aan voor mijn triggermails! 

Groet Laura

Investeer in jezelf, zodat jij volop kan floreren in jouw leven!