Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

HUH...was ík bij dat concert? Vergeten!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

HUH...was ik bij dat concert? Vergeten!

HUH, was ik bij dit concert? Vergeten!

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

HUH...was ik bij dat concert? Vergeten!

HUH, was ik bij dit concert? Vergeten!

Ik zit in de avond lekker vanuit mijn luie stoel terug te kijken naar een concert van Armin van Buuren waar ik een aantal jaren geleden samen met mijn man en vrienden ben geweest. Mijn man weet zich van die avond nog allerlei details te herinneren…en ik denk: “Écht, heb ik dat ook gezien tijdens dat concert, ben ik dan zo vergeetachtig aan het worden?”😲

Nu is dat bij mij een flitsgedachte en weet ik dat ik geen last hebt van werkelijke vergeetachtigheid. Dit maakt mij dan ook niet onzeker, want ik weet van mijzelf dat bij mij dat soort dingen minder blijven hangen. Ik heb écht genoten en in het moment geleefd en ik kan mij vaak weer andere dingen herinneren…dus dat zit wel goed.

Maar misschien herken jij het wel dat je merkt dat je vergeetachtig bent en je minder goed kan concentreren dan je normaal gesproken van jezelf gewend bent. En maak jij je er wel wat zorgen over omdat het niet een keer is, maar de laatste tijd vaker voorkomt en het langer duurt!
Die klachten kunnen door stress komen. Vergeetachtigheid en concentratieproblemen zijn namelijk – helaas – veel voorkomend als je last van stress of burn-out klachten hebt.

Als je dit herkent en je wilt je weer meer ontspannen, dan is de korte cursus ‘Minder moeten, meer ontspannen!’ écht een mooie eerste stap om je stresslevel te verlagen.

Wil jij aan de slag?
Zet dan nu een eerste stap om beter voor jezelf te zorgen met de
 korte cursus!

Niet voor jezelf, maar wel interessant voor iemand in je werk of privé omgeving, stuur ze de tip dan gerust door!

Volg je mij al op
Instagram

Groet Laura