Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Lekker gassen was er niet bij!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Lekker gassen was er niet bij!

Lekker gassen was er niet bij!

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Lekker gassen was er niet bij!

Lekker gassen was er niet bij!

Een beetje lekker doorrijden heel eerlijk gezegd, houd ik daar wel van! Als het effe kan doe ik dat… maar ja dan moet je auto wel meewerken!
Helaas had mijn mooie zweedse (bijna new timer) waar ik trots op was… ja je leest het goed – was  daar is een reden voor – geen zin meer in doorrijden.

De motor had geen pit meer, het maakte niet uit hoe zwaar mijn rechtervoet was 😉… de auto had geen ‘puf’ meer. Aan de brandstof lag het niet, maar de motor had het een soort van begeven.

Dat gevoel van niet vooruitkomen is iets wat ik mijn coachees ook vaak hoor zeggen.
Ze ervaren weinig energie waarbij soms een korte wandeling of douchen al te veel energie kost.

Ook benoemen ze vaak klachten als:

  • een kort lontje hebben,
  • emotioneler zijn zonder een reden
  • concentratie die niet meer is wat zij van zichzelf gewend zijn.

En dit maakt hen vaak ook nog onzeker of nóg meer onzeker, want altijd maar door zijn gegaan heeft vaak te maken met een vorm van onzekerheid.

Al deze fysieke en mentale reacties zijn klachten van overspannenheid. Niet fijn én als je er niet naar luistert, wat helaas ook vaak gebeurt zo weet ik van mijn coachees, dan kan het zelfs tot een burn-out leiden.

En zoals mijn auto een behoorlijke tijd stil heeft gestaan om gerepareerd te worden, zo werkt dat ook bij ons zelf. Hoe eerder je aan de slag gaat hoe beter, maar beter laat dan nooit!

Wil jij nu aan de slag omdat jij het niet zover wilt laten komen?

Heb je gemerkt dat je al redelijk overspannen of zelfs een burn-out hebt én wil je op je eigen tempo rustig werken aan je klachten, energie en zelfvertrouwen? Kijk dan eens op mijn website OWN YOUR LIFE !

Herken jij je in de gevoelens van onzekerheid én wil je daar eens mee aan de slag? Ook dat kan bij Sensus Meus met de 1-daagse training Vertrouwen in jezelf ‘durf je twijfel aan te kijken’ . Klik hier voor meer informatie én om je aan te melden.

Wie weet hebben wij binnenkort al contact! Volg je mij al op Instagram

Groet Laura