Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Onthul de onzichtbare lagen

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als coachend therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!5

Onzichtbare lagen van Persoonlijk Leiderschap

Onthul de onzichtbare lagen

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als coachend therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!5

Onzichtbare lagen van Persoonlijk Leiderschap

Het avontuur van de Mol en de overeenkomsten met
onzichtbare lagen van Persoonlijk Leiderschap

Afgelopen week zat ik een keer heerlijk te genieten van het zonnige weer. Plotseling merkte ik een kleine mol die moedig door de grond aan het graven was. Met elke beweging werkte hij de aarde omhoog, waardoor de ooit verborgen wereld onder het oppervlak zichtbaar werd. Dit fascinerende schouwspel van deze kleine mol lijkt erg op de ontdekkingstocht naar persoonlijk leiderschap. Laten we de symboliek van dit moedige diertje eens nader bekijken en de lagen van betekenis onthullen.

De ontmoeting 

De aanwezigheid van de mol in je tuin symboliseert een onverwachte ontmoeting met je eigen onzekerheden en uitdagingen. Het is een uitnodiging om dieper te graven en de verborgen aspecten van jezelf te verkennen.

De grond ophogen

Terwijl de mol onvermoeibaar de aarde omhoogwerkt, besef jij dat jouw leven leiden vanuit persoonlijk leiderschap begint met het erkennen en onderzoeken van je  eigen onzekerheden. Het is dus tijd om te graven, om bewust te worden van je belemmerende overtuigingen en onzekerheden.

Het onzichtbare zichtbaar maken

Naarmate de mol verder graaft, worden de onzichtbare lagen onder de grond geleidelijk zichtbaar. Op dezelfde manier zal jij door introspectie en zelfreflectie de verborgen delen van jezelf ontdekken. Dit proces van bewustwording helpt je om je sterke punten, waarden en passies te vinden.

Samen aan de slag

De mol werkt onvermoeibaar in zijn eentje, maar we hoeven dit pad naar persoonlijk leiderschap niet alleen te bewandelen. Net zoals de mol zijn weg vindt in de duisternis, kan jij dit met de steun van mij – de coachend therapeut – doen.  Dit kan offline gebeuren door een individueel persoonlijk leiderschapstraject of bijvoorbeeld een inspirerende training, maar ook online door aan de slag te gaan met de Own Your Life Academy en uiteraard zal ik je ook daar ondersteunen.

Door het zichtbaar maken van jouw innerlijke lagen, kan jij werkelijk persoonlijk leiderschap omarmen. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt jouw unieke talenten en ervaar je een diepere verbinding met jouw waarden en doelen. Dit stelt jouw in staat om bewuste keuzes te maken, obstakels te overwinnen en een positieve invloed uit te oefenen op je omgeving.

Laat de magie van de mol je leiden op jouw eigen avontuurlijke reis. Ga op pad, graaf diep en wees moedig. Je zult versteld staan van de prachtige lagen die je zult ontdekken en de persoonlijke kracht die je zult vinden. Het is tijd om het onzichtbare zichtbaar te maken en je eigen persoonlijk leiderschap te pakken!

Zet nu de eerste stap en schrijf je in voor de triggermails én podcast van Sensus Meus om regelmatig getriggerd te worden. 

Heeft het je al getriggerd en wil je gelijk aan de slag, vul dan de matchmail in, dan hebben we binnenkort contact!

Wie weet hebben wij binnenkort al contact! Volg je mij al op Instagram

Groet Laura