Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Persoonlijk Leiderschap voor ondernemende types!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als coachend therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het Latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens coach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Ondernemend type

Persoonlijk Leiderschap voor Ondernemende Types

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als coachend therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het Latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens coach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Ondernemend type

Persoonlijk Leiderschap voor Ondernemende Types

Ik ken jou, het ondernemende type die altijd op zoek is naar groeikansen en mogelijkheden. Maar laten we eerlijk zijn, soms voelt het alsof een onzichtbare kracht je tegenhoudt. Herken je dat? Die belemmerende overtuigingen, twijfels, het eeuwige pleasegedrag, de drang naar controle en het streven naar perfectie.

De impact van belemmerende overtuigingen 

Je hebt misschien gemerkt dat deze belemmerende overtuigingen niet alleen je professionele leven beïnvloeden, maar ook je welzijn aantasten. Stress sluipt binnen, vermomd als een kort lontje, energietekort, de drang om harder te werken, constante onrust, eindeloos piekeren en hoofdpijn. Soms leidt het zelfs tot angst en paniekklachten.

Weet dit: je bent niet alleen. Velen van ons hebben die cruciale momenten gehad waarop we beseften dat het anders moest. Dat we te ver waren afgedwaald van wie we werkelijk zijn, leiders van ons eigen werk en privéleven. We lieten ons leiden door belemmerende overtuigingen en vastzittende patronen.

Investeren in Jezelf: Ontketen Jouw Potentieel

Het is vervelend als je eerst heftige symptomen moet ervaren voordat je de stap naar hulp zet. Maar wat als ik je vertel dat je eerder kunt investeren in jezelf, klachten kunt voorkomen en niet langer hoeft te worden geleid door die pleaser, perfectionist, of diepgewortelde belemmerende gedachten?

Het begint met bewustwording, het herkennen van die innerlijke stemmen die je vertellen dat je niet goed genoeg bent, anderen altijd moet behagen, alles onder controle moet houden. Maar wat als die stem je eigenlijk beperkt? Wat als ze niet de waarheid spreekt?

De Kracht van Kwetsbaarheid en Zelfontwikkeling

Stel je voor dat je jezelf bevrijdt van die overtuigingen en patronen. Dat je leert loslaten, delegeren, en accepteren dat perfectie niet bestaat. Wat als je ontdekt dat door hulp te zoeken, je sterker bent dan je dacht en dit ook mag ervaren? Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar juist een teken van moed.

Dus, gedreven ondernemer, luister naar jezelf. Merk je symptomen op, herken je klachten of beter nog, blijf ze voor. Beslis vandaag of je je nog langer laat leiden door belemmerende overtuigingen en patronen, of dat jij klaar bent om samen met mij de weg naar jouw authentieke leven vol energie te bewandelen. En vul de match by mail voor de eerste stap!

Ontdek Jouw Weg naar Persoonlijk Leiderschap

Het is jouw tijd om te schitteren, zonder de last van onnodige klachten. Als jij er klaar voor bent, neem dan eens een kijkje op www.sensusmeus.nl en op www.ownyourlife.eu Want ik gun de weg die bij jou past. Daarom bied ik niet één optie, maar verschillende mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. Zo kun jij jouw leven vol zelfvertrouwen en ontspanning leiden!

Vul de match by mail in als eerste stap in de richting van het vinden van jouw ware comfortzone.

Wie weet hebben wij binnenkort al contact! Volg je mij al op Instagram

Groet Laura