Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

Poppenkast in je hoofd

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Poppenkast in je hoofd

Hoi! Leuk dat je deze blog leest!

Mijn naam is Laura Schoemaker en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als lifecoach, therapeut en trainer. Mijn praktijk heb ik de naam Sensus Meus gegeven, dit is het latijns voor mijn gevoel en mijn besef… en dat zijn voor mij altijd 2 belangrijke onderdelen waar ik tijdens lifecoach & therapie sessies en tijdens trainingen bij stil sta. Mijn missie voel ik al vanaf mijn kindertijd, namelijk anderen coachen om ook in zichzelf te vertrouwen, hun eigen kracht te voelen en dus eigen keuzes te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je eigen leven leidt, zodat jij geniet van jouw leven!

Poppenkast in je hoofd: Overwin belemmerende overtuigingen

Tijdens een wandeling door de stad werd mijn aandacht getrokken door een kleurrijke etalage vol met poppenkastpoppen. Herinneringen van vroeger kwamen naar boven, van de dagen dat ik als kind gefascineerd was door deze handpoppen en hun verhalen. Het was een magische ervaring om helemaal op te gaan in de wereld van de poppenkast en te geloven dat de poppen echt tot leven kwamen.

Maar toen besefte ik iets: we hebben allemaal onze eigen innerlijke poppenkast. Onze eigen innerlijke dialoog die ons constant beïnvloedt en ons laat geloven wat goed en fout is. Het is als volwassenen nog steeds aanwezig, alleen in een andere vorm: onze gedachten. En soms kunnen deze gedachten ons gevoel van zelfvertrouwen aantasten en ons zelfs angst en stress bezorgen.

Innerlijke criticus

Misschien herken jij dat je soms worstelt met je eigen innerlijke criticus die de leiding neemt en je vertelt dat je niet goed genoeg bent. Het is als de slechterik in een poppenkastvoorstelling die je uitdaagt en laat voelen dat je niet opgewassen bent tegen de uitdagingen van het leven. Hoe paradoxaal, vroeger heeft deze innerlijke criticus je geholpen maar nu niet meer.

Er is goed nieuws: de Academy Own Your Life  kan je helpen om weer de persoonlijke leider te worden van jouw innerlijke dialogen. Je kunt weer controle nemen over je gedachten en je innerlijke criticus temmen, zodat je weer vanuit zelfvertrouwen en ontspanning van jouw leven kan genieten.

In deze online Academy ga je aan de slag met je stressklachten, leer je wat belemmerende overtuigingen zijn en hoe je deze kunt ombuigen, krijg je inzichten en tools om je innerlijke criticus te temmen én ontdek je jouw eigen talenten. Dit alles kan je behalen in 3-4 maanden, met of zonder persoonlijke begeleiding van mij.

Het is tijd om je eigen innerlijke poppenkast te omarmen en je eigen persoonlijk leider te worden. 

Benieuwd? Klik dan hier om meer te ontdekken over de Academy Own Your Life .

Wie weet hebben wij binnenkort al contact! Volg je mij al op Instagram

Groet Laura