Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

 

Sensus Meus nu ook in Arnhem gevestigd!

Sinds deze maand heb ik naast mijn praktijkruimte in Brummen ook een praktijkruimte in Arnhem!
Ben jij opzoek naar coaching of (EMDR)therapie en kom jij uit (de omgeving van) Arnhem óf is het gewoon praktischer om in Arnhem af te spreken? Dan is dat vanaf heden mogelijk!

Mijn praktijk in Arnhem is te vinden aan de Vossenstraat 6, in het Rozet Centre (in het centrum van Arnhem). Ondanks dat het hartje centrum is, levert parkeren geen reden van stress op. Ik heb daar namelijk de mogelijkheid gecreëerd dat jij daar tijdens de sessies gratis kan parkeren!

Heb jij naar aanleiding van de informatie op de website het idee dat je bij mij graag aan de slag wilt om aan je hulpvraag te werken? Neem dan contact met mij op voor het plannen van een intakegesprek én geef je voorkeur aan voor mijn praktijk in Arnhem of Brummen.