Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

 

 

Vakantie voorbij, stressklachten niet

 

Je keek uit naar die welverdiende vakantie, omdat je de nodige stress ervoer en je energielevel niet meer op peil was. Je telde een aantal weken van te voren al af. Tijdens je vakantie heb je na een aantal dagen je vakantiemodus gevonden. Je vond wel enige ontspanning door verschillende actieve en ontspannende activiteiten, maar voor je het wist was de vakantie alweer voorbij. De vakantie was heerlijk alleen merk je wel dat de vakantie niet voldoende was om weer volledig opgeladen en zonder stressklachten aan het werk te gaan.

Een vakantie is om te ontspannen en bij te laden, maar de vakantie zou niet nodig moeten zijn om je volledig op te laden. Als dit toch jouw ervaring is, dan kan het interessant zijn om onderstaande vragen eens voor jezelf te beantwoorden.

  • Heb ik weer zin om aan het werk te gaan?
  • Welke taken doe ik op mijn werk?
  • Geven de meeste taken mij energie?
  • Hoeveel tijd ben ik met elke taak bezig en is dit realistisch?

Antwoord jij met een ontkenning of kan je geen duidelijk antwoord geven op deze vragen? Dan kan een coach-traject helpend zijn voor meer inzichten, het hervinden van je balans en minder stressklachten.

Ik ga graag samen met jou werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling! Meer weten?  Meer informatie vind je op de website en contact opnemen via mail, bellen kan natuurlijk ook.