Sensus Meus

Sensus Meus - Lifecoach en therapeut voor psychische en psychosociale hulpverlening

 

 

 

Aanvullend pakket nemen? Vergoedingen 2019 zijn bekend!

Na -hopelijk – een aantal heerlijke ontspannen kerstdagen is het jaar alweer bijna om! De laatste dagen van het jaar staan ook vaak in het teken van de financiële evaluatie.  Het onderzoeken van mogelijke bezuinigen of welke aanvullingen voor het nieuwe jaar interessant zijn! De kans is groot dat je daarbij óók je zorgverzekering onder de loep neemt. Vandaar dat ik je wil laten weten dat ook voor 2019 er weer een heel aantal zorgverzekeringen een deel van de individuele therapieën van Sensus Meus vergoeden vanuit een aanvullend pakket. Therapie van Sensus Meus valt binnen de zorgverzekering over het algemeen onder het alternatieve – of complementaire- pakket. Meer weten over welke zorgverzekeraars (een deel) vergoeden? Kijk dan hier!

Mocht je niet kiezen voor een andere zorgverzekering of aanvullend pakket, maar ben je wel benieuwd naar eventuele andere mogelijkheden om de kosten van de hulp van Praktijk Sensus Meus (deels) vergoed te krijgen, lees die tips dan hier!

Wist je dat: Je eigen risico niet wordt aangesproken op het moment dat je kiest om hulp te laten vergoeden vanuit je aanvullende pakket!