Vertrouwen in jezelfVertrouwen in jezelf - 1 daagse training

Ben jij op zoek naar een inhoudelijke training op het gebied van zelfvertrouwen waar er veel aandacht is voor persoonlijke inbreng? Of heb je wel eens van systemisch werk gehoord en wil je ervaren wat het voor jou kan betekenen? Als je voelt dat je er iets aan kan hebben, twijfel dan niet langer en neem contact met een van ons op. Dan bespreken we of deze training bij jou past.

Op dinsdag 31 mei geven Kim Teeselink en ik een 1-daagse training. Wij bieden een plek voor 8 vrouwen om samen te duiken in het thema: Vertrouwen in jezelf. Aan de hand van creatieve werkvormen, waaronder systemische opstellingen kijk jij je eigen twijfel aan en zet jij een stap om jezelf meer te vertrouwen en je eigen keuzes te maken!

Deze dag is voor jou als je al een tijdje het gevoel hebt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Als je het lastig vindt om keuzes te maken en te vertrouwen op je eigen wijsheid. Door de waan van de dag lukt het je niet om bij jezelf te komen, om te voelen wat er voor jou toe doet.

De vragen van de deelnemers zijn verschillend en iedereen haalt uit deze dag wat voor haar belangrijk is. Wij vragen een open mind en dan komt het helemaal goed. Laat je verrassen!

Heb jij nog opleidingsbudget bij je werkgever? Overweeg dan om het hiervoor in te zetten. Wees er snel bij want we hebben plek voor 8 vrouwen.

Als je je voor 12 mei aanmeldt betaal je €185,- incl. BTW voor particulieren en ex. BTW voor bedrijven. Daarna gaat de prijs omhoog naar €247,- incl. BTW voor particulieren en ex. BTW voor bedrijven.

  • Datum:  Dinsdag 31 mei 2022
  • Tijd:        9:30 - 17:00 uur
  • Locatie:  Het Keukengemaal in Bronckhorst
  • Trainers: Kim Teeselink (Coaching4talents) en Laura Schoemaker (Sensus Meus)

Aanmelden of vragen stellen?

Ja, graag!

Mocht jij interesse hebben, maar is 31 mei niet haalbaar. Wij geven regelmatig trainingen, dus stuur dan een bericht om op de wachtlijst te komen (ook voor mannen).